top of page
Gym Zijlweg 201fysiosport.jpg

Sportschool

Bij 201FysioSport kunt u ook lid worden van de sportschool. Voor slechts 40€ per maand kunt u onbeperkt komen trainen!

Wist u dat we recent de focus hebben verlegd van traditioneel trainen naar meer functioneel trainen?

Functioneel trainen is een trainingsmethode die gericht is op het verbeteren van dagelijkse bewegingen en het versterken van het hele lichaam. In plaats van geïsoleerde oefeningen die slechts één spiergroep aanpakken, richt functioneel trainen zich op oefeningen die meerdere spiergroepen en gewrichten tegelijk aanspreken. Denk aan bewegingen zoals tillen, duwen, trekken, draaien en springen.

We hebben geweldige nieuwe apparatuur aangeschaft om functioneel trainen mogelijk te maken:

  • Sensopro Luna: Verbetert coördinatie, balans en functionele beweging met bewegende platforms die een onstabiele ondergrond creëren.

  • Keiser Functional Trainer: 's Werelds eerste pulley-systeem dat werkt op luchtdruk, geschikt voor trainingen op elke snelheid en onder bijna elke hoek, wat balans en stabiliteit verbetert.

  • Sled en kunstgras parcours: Full-body workouts met sled pushes die kracht en snelheid verbeteren door meerdere spiergroepen tegelijk te trainen.

  • Vald Performance: Meet en analyseert fysieke prestaties en blessurerisico's met geavanceerde technologie en data-analyse, voor gerichte interventies en gepersonaliseerde trainingsprogramma's.

We werken met de Trainin App, die het gemakkelijk maakt om sportmomenten te plannen en te reserveren. Download de app via de volgende link: 201fysiosport.trainin.app of scan de onderstaande QR-code:

SCAN QR

bottom of page