top of page
Gym Zijlweg 201fysiosport.jpg

Sportschool

Bij 201FysioSport bieden we u de mogelijkheid om te sporten in onze volledig uitgeruste en moderne sportschool. Of u nu herstelt van een blessure, fit wilt blijven of uw sportprestaties wilt verbeteren, onze faciliteiten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. U kunt gebruikmaken van fitness- en cardio-apparatuur en indien gewenst onder begeleiding van een van onze therapeuten trainen. 

Om u op weg te helpen met uw sportdoelen, bieden we een uitgebreid intakegesprek aan. Tijdens dit intakegesprek heeft u de gelegenheid om te praten met een van onze therapeuten en een voedingsdeskundige. Dit helpt ons om uw specifieke behoeften en doelen beter te begrijpen, zodat we u op maat gemaakt advies kunnen geven. 

Ons sportabonnement is verkrijgbaar voor slechts €40,- per maand en biedt flexibiliteit doordat het maandelijks opzegbaar is. Hierdoor kunt u op een toegankelijke manier werken aan uw gezondheid en fitheid. Voor meer informatie over het intakegesprek en ons sportabonnement kunt u contact opnemen met de balie. We staan klaar om u te helpen op uw weg naar een gezonder en actiever leven. 

bottom of page